Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияПреболедувалите могат да си слагат ваксини срещу Ковид.

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияПреболедувалите могат да си слагат ваксини срещу Ковид.
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев: Преболедувалите Ковид също могат да си слагат ваксини

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

" Преболедувалите могат да си поставят ваксини против Ковид. Нищо неприятно няма да им се случи. Може да са с невисок имунитет, да са с  малко антитела. Ваксините са ефикасни против английския и южноафриканския вариант ". Това съобщи в ефира на " Нова телевизия " доцент Ангел Кунчев.

Относно отварянето на заведенията от 1 март, той разяснява: " Премиерът има право да взима решения, да ги постанова на Министерски съвет. Имаше един интервал, в който имаше по-малко инфектирани. В момента има растеж, въпреки и слаб. Дали ще го преодолеем, уповавам се ".
" Нямам данни персонален доктор да откаже да сложи ваксина. Така той отхвърля главната си активност - да помажа на хората ", сподели още той.
„ Когато една ваксина е позволена от Европейската организация по медикаментите тя дава отговор на доста строги критерии. Не съществува различен артикул, който да минава по-строг надзор. Няма подобен! ”, безапелационен бе доцент Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР